NOS Voetbal

Kramer blijft nuchter na eerste hattrick voor Feyenoord

Kramer niet euforisch na hattrick: dat zit niet in mij

Natuurlijk had hij de bal als trofee meegenomen. Michiel Kramer deed zaterdag tegen Excelsior waarvoor Feyenoord hem heeft gehaald: scoren. Op Woudestein tegen Excelsior zelfs drie keer. "Mijn eerste hattrick in de eredivisie, mijn eerste hattrick voor Feyenoord. Dat is wel iets waar ik bij stilsta, maar om nou euforisch te worden. Dat zit niet in mij", klonk het redelijk ingetogen na de 4-2 zege van Feyenoord op Excelsior.

Opluchting

Kramer maakte vorige week zijn eerste treffer in De Kuip voor Feyenoord. Zaterdagavond bekende hij dat het doelpunt in de Rotterdamse voetbaltempel voor opluchting had gezorgd. "Natuurlijk is het speciaal als je drie keer scoort. Dat geeft je een goed gevoel, zeker voor een spits. Ik wil niet zeggen dat dit allemaal komt door vorige week, maar het is wel lekker als je een week later weer scoort. Het is fijn als je de lijn een beetje doortrekt."

De spits merkt dat zijn ploeggenoten hem steeds beter weten te vinden. "Hiervoor ben ik bij de club gekomen: om doelpunten te maken. Voetballend kan het allemaal nog veel beter. Dat weet ik, dat weet iedereen. De wisselwerking wordt echter steeds beter naarmate je vaker met elkaar speelt."

Bondscoach op tribune

Kramer had niet meegekregen dat bondscoach Danny Blind op de tribune zat. "Ik hoop dat hij handschoenen aanhad, want het was erg koud", grapte hij. Op de vraag of hij nu zijn visitekaartje heeft afgegeven aan de bondscoach, bleef Kramer nuchter: "Hij oordeelt toch niet op één wedstrijd. Maar prettig is het wel."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl