Felicitaties voor Martijn Barto (r) scoorde twee keer voor Cambuur

Cambuur laat eerste overwinning uit handen glippen

SC Cambuur wacht nog altijd op zijn eerste zege. Het verspeelde thuis tegen FC Groningen een 2-0 voorsprong: 2-2.

Cambuur begon veel feller en leidde na een kwartier met 2-0; beide doelpunten waren van Martijn Barto na voorbereidend werk van Furdjel Narsingh. Bij de 1-0 beroerde hij de bal wel met de hand.

Een herboren Groningen kwam na rust in zes minuten langszij; Jeroen Kappelhof kopte de 2-1 binnen na een voorzet van Bryan Linssen. Barto leek Cambuur daarna op 3-1 te zetten, maar stond buitenspel. Drost vond in de tegenaanval de kruising (2-2).

In het vervolg kregen beide ploegen kansen op meer; Jarchinio Antonio had de beste, maar faalde oog in oog met een sterke Leonard Nienhuis.

Samen met De Graafschap wacht Cambuur nog op zijn eerste overwinning van het seizoen.