eBay
NOS Sport

Verstappen troeft wereldkampioen Hamilton af op eBay

'Max Verstappen klopt wereldkampioen Lewis Hamilton, met afstand'. Voorlopig is het toekomstmuziek op een Formule 1-circuit, op eBay is het al realiteit.

Op die site wordt een veiling gehouden ten bate van de nabestaanden van Justin Wilson. De voormalig Formule 1-coureur kwam in augustus om het leven bij een ongeluk in de IndyCar-race van Pocono.

Bijna 8.000 euro voorsprong

In de veiling van raceoveralls van diverse coureurs gaat Verstappen ruim aan de leiding. Er is 25.000 dollar (22.200 euro) geboden voor de gesigneerde Toro Rosso-kledij van de Nederlander, terwijl Hamilton voorlopig niet verder komt dan een 'schamele' 16.100 dollar (14.300 euro).

Het pak van Carlos Sainz, ploeggenoot van Verstappen bij Torro Roso, staat op slechts 1.250 dollar (1.110 euro). Ook Hamiltons stalgenoot Nico Rosberg (2.950 dollar/2.620 euro) komt niet in de buurt van Verstappen.

eBay
De eBay-pagina voor het pak van Lewis Hamilton

Meer dan kleding

Naast de raceoveralls uit de Formule 1 worden ook auto-onderdelen en kleding uit de IndyCar te koop aangeboden om de nabestaanden van Wilson bij te staan.

Eind augustus was er al een bijzonder eerbetoon voor de Britse autocoureur. Collega's reden zijn auto over de beroemde Golden Gate Bridge in San Francisco.

Bijzonder eerbetoon aan Justin Wilson

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl