Herman van der Zandt praat met Tom Dumoulin tijdens de ploegenpresentatie van de afgelopen Tour de France
NOS Sport

Herman van der Zandt nieuwe presentator NOS Sport

Herman van der Zandt wordt presentator van NOS Sport. Hij zal met ingang van dit najaar niet alleen te zien zijn tijdens sportuitzendingen op televisie, maar tevens te beluisteren zijn als presentator bij NOS Langs de Lijn. De 41-jarige Van der Zandt werkt sinds 1999 voor NOS Nieuws, waar hij onder andere het Achtuurjournaal presenteert.

Van der Zandt is zeer content met zijn overstap. "Het is een transfer binnen dezelfde, vertrouwde club. En toch ook een nieuw avontuur. De oplettende kijker heeft mijn voorliefde voor sport vast al eens gesignaleerd. Daarmee kan ik nu veel meer uit de voeten. Maar ook het vakmanschap van de sportcollega's lokt me. Ik kijk er enorm naar uit om met hen aan de slag te gaan."

Ook NOS Sport-hoofdredacteur Maarten Nooter is verheugd over de komst van de nieuwe presentator. "Herman is niet alleen een sportkenner, maar bovenal een goede journalist en presentator. Iemand met een eigen stijl en ervaring op radio en televisie. Met Herman erbij zijn we niet alleen weer op sterkte, maar vooral ook op niveau."

Van der Zandt gaat, naast zijn werk als presentator van NOS Sport, ook gewoon verder als een van de vaste stemmen van NOS Met Het Oog Op Morgen. Tevens blijft hij beschikbaar voor 'specials' van NOS Evenementen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl