Julian Draxler was verantwoordelijk voor het enige doelpunt

Draxler bezorgt PSV's groepsgenoot Wolfsburg nipte zege

VfL Wolfsburg, groepsgenoot van PSV, is het Europese avontuur in de Champions League met een overwinning begonnen. In eigen huis werd CSKA Moskou met 1-0 verslagen.

De Duitsers waren vooral voor rust de gevaarlijkere ploeg, maar de Russische muur was zorgvuldig opgebouwd. Toch was het net voor de rust raak via Julian Draxler, die voor ruim 35 miljoen euro overkwam van Schalke 04. Zijn kopbal werd nog gekeerd, maar in de rebound schoot hij alert binnen.

Bas Dost kwam niet verder dan een aardige kopbal die over de lat vloog en hij werd in de rust gewisseld.

Overeind

Naarmate de tweede helft vorderde, kroop CSKA meer en meer uit zijn schulp. Dit leidde tot enkele kleine kansen, maar de thuisploeg bleef zonder problemen overeind.

Zes jaar geleden debuteerde Wolfsburg in de Champions League en ook toen werd CSKA verslagen. Destijds werd het 3-1.