Ottolien Boeschoten en Bert Walthaus in Man Bijt Hond
NOS Nieuws

Man Bijt Hond verdwijnt na 16 jaar

Er komt na zestien jaar een einde aan het tv-programma Man Bijt Hond. Op hun Twitter-account zeggen de makers dat het besluit al even in de lucht hing. De laatste aflevering zal op vrijdag 2 oktober te zien zijn.

In plaats van Man Bijt Hond komt de KRO-NCRV met het lifestyleprogramma BinnensteBuiten op NPO 2 en het realityprogramma Jan Rijdt Rond op NPO 3.

Nieuwe programmering

De Publieke Omroep kwam vanmiddag met de programmering van het nieuwe televisieseizoen. Bekend werd dat oud-RTL Nieuwspresentator Rick Nieman de talkshow WNL Op Zondag gaat presenteren. Op 6 september is zijn eerste uitzending.

Het succesvolle De Wereld Draait Door maakt volgend jaar in de sportzomer drie avondprogramma's met Mart Smeets. De oud-presentator van NOS Studio Sport had deze zomer voor het eerst in jaren geen eigen programma, tot spijt van DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk. "Ik heb Mart gemist op tv", zei hij.

Volgend jaar zomer zijn in Frankrijk het EK voetbal en de Tour de France en in Brazilië de Olympische Zomerspelen. Het duo maakt dan drie keer een gezamenlijke sportshow, van zeker twee uur.

Drama

Verder werd bekend dat de NPO 10 miljoen euro extra steekt in dramaseries. Ook komt er een "elftal van onderzoeksjournalisten" dat voor NPO 2 programma's gaat maken.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl