Hector Moreno en Marcel Brands PSV.nl
NOS Voetbal

PSV heeft Moreno eindelijk binnen

Eindelijk witte rook in Eindhoven. PSV heeft de transfer van Héctor Moreno weten af te ronden. De landskampioen heeft een akkoord bereikt met het Spaanse Espanyol, waarna de Mexicaan een contract voor vier jaar heeft ondertekend.

De overgang van de oud-speler van AZ (2007-2010) hing al enige tijd in de lucht. Financiële afhandeling met zijn oude club blokkeerde lange tijd de transfer van de verdediger.

De 27-jarige Moreno wordt de vierde Mexicaan die voor PSV gaat spelen. Carlos Salcido, Francisco 'Maza' Rodriguez en Andrés Guardado gingen hem voor. PSV betaalt naar verluidt 3,5 miljoen euro voor Moreno.

Titel

"Bij PSV kan ik voor de titel strijden en in de Champions League spelen. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en PSV biedt me die kans", meldde Moreno op de website van zijn nieuwe werkgever.

"Zowel mijn voetbal als mijn persoonlijkheid is in Spanje flink gegroeid. Ik heb tegen een aantal van de beste spelers van de wereld gespeeld. Daardoor ben ik een betere speler dan in mijn eerste periode in Nederland." 

STER reclame