Gehaaste prins Philip: neem de 'fucking' foto nou

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Prins Philip valt uit naar fotograaf

Ben je 94 jaar oud, al 68 jaar getrouwd met dezelfde vrouw en dan moet je toch nog eindeloos wachten tot een fotograaf eindelijk zijn camera gereed heeft. Geen wonder dat je dan je geduld verliest en zo'n man "Just take the fucking picture" toebijt.  

Het enige vervelende is dat zoiets meteen de wereldpers haalt als je vrouw de langst zittende vorstin van de wereld is. En dat is wat er gebeurde met prins Philip. De echtgenoot van koningin Elizabeth vloog uit de bocht en het hele Verenigd Koninkrijk was er via de televisie getuige van. 

Prins Philip zat op de voorste rij van een select gezelschap oorlogsveteranen, terwijl ook zijn zoon prins Edward en kleinzoon en beoogd troonopvolger prins William geduldig en in vol ornaat wachtten tot de fotograaf klaar was. Dat duurde allemaal erg lang. Waarop voor het oog van de aanwezige televisiecamera's te zien is hoe een geïrriteerde prins Philip 'het f-woord' gebruikt.

Dronkenlappen

De hertog van Edinburgh heeft overigens al sinds jaar en dag een reputatie als het om foute uitlatingen gaat. Zo verklaarde hij ooit dat alle Schotten dronkenlappen zijn en zei hij tegen de traditioneel geklede president van Nigeria: "Je ziet eruit alsof je naar bed gaat". 

Tijdens een staatsbezoek aan Paraguay zei hij ooit tegen toenmalig dictator Stroessner: "Het is fijn om in een land te zijn dat niet door het volk wordt geregeerd." 

De Britse tabloid The Mirror heeft zelfs een lange lijst foute en discutabele uitspraken van prins Philip op het web gezet. Daar kan deze jongste uitglijder aan worden toegevoegd.

STER Reclame