Matchwinnaar Ted van de Pavert neemt de felicitaties in ontvangst Pro Shots

Go Ahead Eagles is de play-offs om een plaats in de eredivisie begonnen met een nederlaag bij De Graafschap. In Doetinchem was Ted van de Pavert de maker van het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0. 

Go Ahead, dat als de nummer zeventien van de eredivisie in de in de nacompetitie is ingestroomd, was aanvankelijk sterker dan de gastheren. De paal voorkwam echter succes voor Lars Lambooij. 

Na de pauze drong De Graafschap feller aan en kwam het op voorsprong door een harde kopbal van Van de Pavert, die voor rust aan een elleboogstoot van Glynor Plet een hoofdwond had overgehouden. "Ik was blij dat ik verder kon spelen. Dat ik dan de winnende maak is dan het mooiste moment dat ik kan meemaken", aldus Van de Pavert.

Go Ahead Eagles-trainer Dennis Demmers zag het met lede ogen aan: "Die treffer mag gewoon niet, maar wat er daarna gebeurt is beneden alle peil. Dan zakken we door de ondergrens en mag je blij zijn dat je niet met 3 of 4-0 verliest".

Beide clubs treffen elkaar maandag in Deventer opnieuw. De winnaar van de dubbele ontmoeting speelt in twee duels met Volendam of Eindhoven om een plaats in de eredivisie van volgend seizoen.

Reacties De Graafschap-Go Ahead Eagles

STER reclame