Messi geniet, ook van doelman Hart

Messi: het was een spektakel

Lionel Messi was woensdagavond de grote man bij FC Barcelona. In de achtste finales van de Champions League werd Manchester City met 1-0 verslagen. De Argentijn speelde bij vlagen weergaloos, met sublieme individuele acties.

"Het was een spektakel", zei de sterspeler na afloop. “Deze wedstrijden zijn prachtig om te spelen. Voor de toeschouwers is het ook leuk, twee sterke teams met goede spelers. We hebben veel kansen gecreëerd.”

Barça geeft een show weg tegen City

Messi stond aan de basis van de enige goal van Ivan Rakitic. Barcelona had nog veel vaker kunnen scoren, maar City-doelman Joe Hart voorkwam dat. Messi: "Hij was echt indrukwekkend. Daarmee toont hij aan dat hij een hele goede keeper is. Maar gelukkig zijn we door en zijn we er vrijdag bij als de loting is.”

Messi en co kunnen zich nu opmaken voor 'El Clásico', de wedstrijd tegen Real Madrid van aanstaande zondag. Real is ook een van de mogelijke tegenstanders in de kwartfinale van de Champions League. “Alle clubs die nu door zijn, zijn heel goed. Het is moeilijk, we zullen zien hoe het uitpakt”, aldus Messi.

Guardiola geniet van 'panna' Messi

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl