NOS Voetbal

Rutten zwijgt, El Ahmadi wenst duidelijkheid

Rutten laat nog steeds niets los over vertrek

Vrijdag werd duidelijk dat Fred Rutten na dit seizoen niet meer de leiding heeft over Feyenoord. De trainer, die de club lang niet wachten op zijn besluit, wenst echter nog niets los te laten over zijn aanstaande vertrek. Namens de spelers liet Karim El Ahmadi na het treffen met FC Utrecht (0-0) weten duidelijkheid te willen.

Rutten zelf hield de kaken nog stijf op elkaar. "Ik heb voor de wedstrijd ook gezegd dat ik daar geen antwoord op ga geven", ging Rutten in op een vraag over zijn afscheid bij Feyenoord.

"We hebben gezegd dat daar komende week duidelijkheid over zal ontstaan. Wanneer? Dan moet je bij onze perschef zijn. Ik heb er alle begrip voor dat je het vraagt, maar ik hoop dat je ook begrip hebt voor mij."

El Ahmadi: als spelersgroep wil je duidelijkheid

"Als spelersgroep wil je wel een beetje duidelijkheid", reageerde Karim El Ahmadi op de positie van Rutten. "We hebben zelf nog niks van de trainer of de directie gehoord. Ik weet het niet. Ik zou het wel heel jammer vinden als Rutten vertrekt."

Als het aan El Ahmadi ligt, had Rutten al eerder een langdurig contract bij Feyenoord getekend. "Hij is een trainer die goed is voor Feyenoord. Hij maakt spelers beter. Maar wij spelers hebben het niet voor het zeggen."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl