Koninklijke familie poseert in de sneeuw

time icon
ANP

Op hun jaarlijkse skivakantie hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima met hun gezin geposeerd voor de pers. Ook prinses Beatrix was bij de fotosessie in Lech aanwezig.

Prins Constantijn en zijn gezin en Mabel en haar dochters waren er dit jaar niet bij in Lech, omdat zij op een ander moment voorjaarsvakantie hebben.

De koning poseert twee keer per jaar met zijn gezin voor de media. In ruil daarvoor hoopt de Rijksvoorlichtingsdienst dat de koninklijke familie verder met rust wordt gelaten.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

1/7 De koninklijke familie is op skivakantie in Lech
2/7 Het koningspaar met hun kinderen in Lech ANP
3/7 Koningin Máxima in de skilift ANP
4/7 De koninklijke familie komt al tientallen jaren in Lech ANP
5/7 Het koningspaar met prinses Beatrix en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane ANP
6/7 Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ANP
7/7 Koning Willem-Alexander met voorganger Beatrix en opvolger Amalia ANP

Telegraaf geweerd

De Telegraaf was niet uitgenodigd voor de fotosessie, omdat de krant afgelopen zaterdag een foto van een skiënde prinses Beatrix publiceerde

In een hoofdredactioneel commentaar schrijft de krant vandaag dat dat een onschuldige publicatie was. "Deze mag en kan niet anders worden gezien dan als een warm eerbetoon aan de voormalige vorstin. Zij is, net als haar moeder, een voorbeeld voor haar generatie."

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

De fotosessie trok ook de aandacht van andere Nederlandse wintersporters
Sjuul Paradijs
@SParadijs
We gaan zo de keuze maken voor de krant van morgen. #Telegraaf
4 jaar geleden

STER Reclame