De NOS wil graag weten hoe mensen de 'nieuwe zorg' ervaren.
NOS NieuwsAangepast

Wat merkt u in uw gemeente van de veranderingen in de zorg?

De huishoudelijke hulp, persoonsgebonden budgetten, keukentafelgesprekken. De zorg is sinds begin van dit jaar ingrijpend veranderd. Niet alles is meer landelijk geregeld. Gemeenten zijn nu verantwoordelijk voor de Jeugdwet, Wmo en Participatiewet. En die verandering is gepaard gegaan met bezuinigingen. Gemeenten moeten de zorg met minder geld organiseren.

Het ministerie van Volksgezondheid zegt scherp in de gaten te houden of er geen mensen tussen wal en schip vallen. Gemeenten, patiënten- en ouderenorganisaties hebben meldpunten geopend. Ook de NOS wil graag van u horen wat u vindt van de zorg die u sinds januari via de gemeente krijgt.

Omdat iedere gemeente zijn eigen aanpak heeft willen we graag op de hoogte blijven van uw persoonlijke ervaringen. Waar loopt u tegenaan? Wat moet er volgens u verbeteren? Waar bent u tevreden over?

We hebben een korte vragenlijst samengesteld om zo een beeld te krijgen van uw ervaringen. Die vragenlijst kunt u hier invullen. Uw reactie wordt vertrouwelijk behandeld.

Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer vijf minuten.

Als u ook mee wilt werken aan een onderwerp voor radio, televisie en/of internet kunt u dit aangeven in de vragenlijst.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl