Pro Shots
NOS Voetbal

Rutten kent geen angst voor Roma

Als het aan trainer Fred Rutten ligt, gelooft Feyenoord donderdagavond in eigen kunnen tijdens de uitwedstrijd tegen AS Roma in de Europa League. "We spelen tegen een ploeg met veel individuele kwaliteit", aldus Rutten tijdens de persconferentie in Rome. "Toch kennen we geen angst en willen we zoveel mogelijk ons eigen spel spelen."

"We hebben eerder in Europa bewezen dat we thuis sterk zijn", vervolgde de coach. "Dus we moeten een goed resultaat voor volgende week neerzetten. Het is belangrijk om een uitdoelpunt te maken."

Boulahrouz en Wilkshire fit

In de aanloop naar het eerste duel met de huidige nummer twee van de Serie A verwelkomde de oefenmeester van Feyenoord twee meevallers. Khalid Boulahrouz en Luke Wilkshire zijn weer fit. Boulahrouz is voldoende hersteld van de ziekte die hem afgelopen zaterdag tegen Heracles Almelo (2-0 verlies) aan de kant hield. Luke Wilkshire kampte sinds het duel met ADO Den Haag (2-1 winst) met een hamstringblessure.

Boulahrouz neemt als centrale verdediger mogelijk de plaats van de aan zijn knie geblesseerde Sven van Beek in. Wilkshire staat dan rechtsback. Rutten bekijkt vlak voor het duel of Elvis Manu, die terugkeert van een liesblessure, klaar is voor een invalbeurt. Mogelijk geeft hij de opgebloeide Tonny Vilhena op de linkerflank de voorkeur boven Jean-Paul Boëtius.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl