Dennis Telgenkamp zit tegen Feyenoord op de bank
NOS Voetbal

Heracles-trainer passeert doelman Telgenkamp

Bram Castro staat zaterdag in het duel met Feyenoord onder de lat bij Heracles Almelo. Trainer John Stegeman passeert daarmee Dennis Telgenkamp die dit seizoen de eerste keuze was.

Telgenkamp maakte dit seizoen niet altijd een zekere indruk en was zo af en toe te betrappen op een foutje. Heracles heeft met 49 goals de meeste tegendoelpunten in de eredivisie.

Volgens RTV Oost is de beslissing in overleg met Telgenkamp is genomen. "We hebben met elkaar gezeten, erover gesproken en wij denken dat we met Bram de aankomende periode meer resultaat kunnen behalen dan met Dennis en dat is hartstikke vervelend voor hem", aldus Stegeman.

De trainer laat nadrukkelijk weten dat hij Telgenkamp niet heeft afgeschreven als eerste doelman. "Het is ook niet zo dat ik het vertrouwen in Dennis opzeg, Dennis heeft ook hele goede dingen voor ons gedaan de afgelopen periode, maar wij denken dat het nu beter is om met Bram aankomende periode in te gaan."

Heracles staat na 22 speelronden op de zestiende plaats met zeventien punten. Dat zijn er slechts twee meer dan nummer zeventien NAC Breda en drie minder dan nummer vijftien Go Ahead Eagles. FC Dordrecht staat onderaan met twaalf punten.

Bram Castro krijgt de voorkeur boven Dennis Telgenkamp

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl