ANP Pro Shots
NOS Voetbal

Olympiakos-trainer waarschuwt 'kind' Afellay

Ibrahim Afellay lijkt ook bij het Griekse Olympiakos op een zijspoor beland te zijn. Michel, de trainer van de regerend landskampioen van Griekenland, gaf Afellay er op radiostation Cadena SER flink van langs.

"Afellay is een rebel, hij is nog een kind. Als hij niet verandert, zal hij bij elke club problemen krijgen", sprak de coach duidelijke taal. Michel liet Afellay ook buiten de wedstrijdselectie voor het duel met Kalloni van afgelopen weekend.

Als hij niet verandert, zal hij bij elke club problemen krijgen.

Michel, de trainer van Olympiakos

De kritische noten in de richting van de international lijken het gevolg van een conflict tussen de aanvaller en de Spaanse trainer. Vorige week haalde Michel de Nederlander al na een half uur van het veld, waarna Afellay direct de kleedkamer opzocht.

Diverse media meldden dat Olympiakos zelfs plannen heeft het huurcontract te beëindigen, wat zou betekenen dat Afellay terug moet naar Barcelona.

Opgeblazen

Volgens Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Afellay, is het een storm in een glas water. "Afellay is juist bezig aan een geweldig seizoen. Hij heeft ruim twee jaar aan de kant gestaan, maar hij is terug op het hoogste niveau bij zijn club en Oranje. Wat ons betreft is er helemaal niets aan de hand, alles is opgeblazen", aldus Raiola tegenover het AD.

"Ik heb het er zelfs nauwelijks met Ibrahim over gehad, dat zegt volgens mij alles. Normaal gesproken blijft hij tot het einde van het seizoen. Tenzij er nu al iets langskomt waar hij gewoon niet omheen kan. Er is volop interesse. Maar neem van mij aan dat Olympiakos tevreden is over Afellay."

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl