De politie van Brabant heeft beelden vrijgegeven van een wilde schietpartij bij een villa in Eindhoven. De beelden dateren van begin oktober en een aantal betrokkenen draagt kleding van de motorclub No Surrender.

Op de video, gisteravond uitgezonden door Omroep Brabant, is te zien hoe een groep mannen aankomt bij de oprijlaan van de villa. Na geblaf van een waakhond komt de bewoner samen met een vriend naar buiten, waarna een woordenwisseling ontstaat aan het hek.

Wapen

Waar het gesprek over gaat, is niet duidelijk. Op een gegeven moment trekt de vriend van de bewoner een wapen, waarna de bezoekers het hek openen en met getrokken wapen op het tweetal aflopen. 

Na een korte schietpartij rennen de bezoekers uiteindelijk weer weg. Het is niet bekend of er bij de schotenwisseling gewonden zijn gevallen. 

Enkele van de betrokkenen zijn door de politie geïdentificeerd en zij zijn op de video onherkenbaar gemaakt. Eén van hen zit in voorarrest. De politie is nog op zoek naar de identiteit van de anderen.

STER reclame