NOS NieuwsAangepast

Politie ontzet angstige vlogger Enzo Knol

Video-blogger Enzo Knol heeft zich gistermiddag tijdens een ontmoeting met zijn fans in Utrecht laten wegvoeren door de politie. De agenten grepen in omdat Knol in paniek raakte door de massa die op hem was afgekomen.

De 21-jarige vlogger uit Assen zet elke dag een filmpje over zijn dagelijks leven op YouTube. Die filmpjes worden door minstens 100.000 mensen bekeken; 400.000 mensen zijn op de filmpjes geabonneerd.

Vrijdag kondigde Knol aan dat hij naar Utrecht zou komen voor een fan-meeting. Zijn fans zouden dan een handtekening kunnen krijgen en mochten met hem op de foto.

Gillende tieners

Toen Knol bij het Jaarbeursplein arriveerde, werd hij opgewacht door honderden gillende tieners, vooral meisjes. De massa rende gillend achter zijn auto aan, en omstuwde hem toen hij naar buiten kwam.

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

Naar eigen zeggen vroeg Knol de fans meermalen wat afstand te nemen, maar dat had geen effect. Hij werd misselijk en kon niet meer ademhalen.

Hij excuseerde zich en zei dat het echt niet zijn bedoeling was om chaos te veroorzaken. "Ik voel me kut omdat ik aardig wat fans teleur heb gesteld."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl