Utrecht eenvoudig langs Willem II

FC Utrecht heeft op eigen veld een simpele 3-0 overwinning geboekt op Willem II, dat na drie duels nog puntloos is.

Willem II was na twintig minuten dicht bij zijn eerste goal tegen Utrecht in zes duels.

De na een charge van Alje Schut op Frank Demouge toegekende strafschop, werd echter door Andreas Lasnik over geschoten.

Kort daarna had Ricky van Wolfswinkel wel succes vanaf de stip nadat Marlon Pereira Asare had gevloerd.

Mertens

Nog voor rust zat Utrecht op rozen door goals van Dries Mertens (rebound nadat keeper Niki Mäenpää Michael Silberbauer had gestuit) en Van Wolfswinkel (mooie kopbal).

In de povere tweede helft, waarin Schut (2x geel) en Demouge (elleboog) rood kregen, drong Willem II nog wel aan, maar tevergeefs.