NOS NieuwsAangepast

OPROEP: Hoe lopen de college-onderhandelingen?

Bent u betrokken bij de plaatselijke politiek en al dan niet bezig met onderhandelingen voor een nieuw college? Dan heeft NOS Net een verzoek:

De verkiezingen zijn voorbij, de fase van de college-onderhandelingen is begonnen of in een heel enkel geval (zie Tholen) zelfs al afgesloten. Wij willen u vragen ons de komende tijd op de hoogte te houden van de voortgang van de collegevorming, ook als uw partij niet zelf aan tafel zit.

Wij laten het aan uw beoordeling over wat de momenten zijn die belangrijk genoeg zijn om aan NOS Net te melden. Het gaat in ieder geval om echt nieuws ('Onderhandelingen succesvol afgerond, partij x keert niet terug in college'), maar natuurlijk ook om interessante of pikante tussenstappen. Uitgangspunt is zoals altijd dat het NOS Net gaat om de feiten, niet om meningen.

Wij hopen de komende weken of misschien zelfs maanden van u te horen.

Stuur uw antwoord per email:nosnet@nos.nl

Als u overigens nog meer mensen in uw partijnetwerk heeft die deze vragen zouden kunnen beantwoorden, kunt u deze mail dan naar hen doorsturen? Wij hopen zoveel mogelijk reacties binnen te krijgen.

Wij stellen u deze vragen namens NOS Net. Dat is dat is een nieuw project waarmee de NOS via internet probeert zoveel mogelijk kennis te vergaren onder specialisten op een bepaald gebied. Kennis waar wij nu niet over beschikken.

Wat is NOS Net? De NOS wil (nog) veel meer weten over alles wat er in het land gebeurt. NOS Net is een netwerk van mensen die de NOS daarbij kunnen helpen, omdat ze in de dagelijkse praktijk kennis of ervaring hebben op een bepaald terrein. De NOS stelt u (met enige regelmaat) een aantal vragen. U vertelt ons wat u weet, niet wat u vindt. Zo kan de NOS (nog) meer grip krijgen op de feiten en daarmee het nieuwsaanbod verbeteren.

Waarom zou u de NOS helpen? Omdat u iets weet dat wij niet weten. Omdat u eigenzinnig tegen bepaalde ontwikkelingen aankijkt en deze graag op de journalistieke agenda wilt hebben. Omdat u het leuk vindt uw kennis met de NOS te delen en eventueel uw bijdrage gepubliceerd te zien op NOS.nl of op radio en tv.

Wat vragen wij u precies? Om ons te vertellen wat u weet (niet wat u vindt), over wat u ziet en meemaakt of waar u tegenaan loopt. Om ons te schrijven, en ons eventueel ook foto's, video's en geluidsopnames te sturen als die het verslag versterken.

Stuur hier uw antwoord.

Klik hier voor informatie en voorwaarden over NOS Net.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl