De internationale voetbaltransfermarkt is bijna gesloten. Een overzicht van de transacties op de laatste dag. West Ham United heeft zich versterkt met twee oud-Ajacieden: de Zuid-Afrikaan Benni McCarthy en de Egyptenaar Ahmed Mido Hossam.

McCarthy komt over van Blackburn Rovers. Hij kwam bij West Ham in beeld nadat de Londense club geen gehoor had gekregen bij Ruud van Nistelrooij en Eidur Gudjohnsen. Hij tekent een contract voor 2,5 seizoen. Mido wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Middlesbrough, waar hij niet meer aan spelen toekwam.

Inter Internazionale heeft de Keniaanse middenvelder McDonald Mariga overgenomen van Parma. De 22-jarige Afrikaan zag op het laatste moment een transfer naar Manchester City afketsen door problemen met het verkrijgen van een werkvergunning in Engeland. Inter reageerde snel en gaf Mariga een contract tot medio 2014. Inter leent Amantino Mancini uit aan stadsrivaal AC Milan. De Braziliaanse middenvelder kwam dit seizoen pas zeven keer in actie voor de regerend landskampioen van Italië.

STER reclame