NOS NieuwsAangepast

Bezoekersrecord voor NOS WK-site

Nederland weet de NOS WK-site goed te vinden. De pagina doet het zelfs beter dan de speciale NOS Sotsji-website.

Tot en met zaterdag, toen het WK zeventien dagen onderweg was, bedroeg het aantal unieke bezoekers aan de speciale site ruim 6,1 miljoen. Dat was net iets meer dan na dezelfde periode tijdens de Winterspelen.

Dankzij de goede verrichtingen van het Nederlands elftal blijft de site erg populair. Momenteel staat de teller op 7,5 miljoen unieke bezoekers. Een van de best bekeken video's is die van de Playercam die Arjen Robben volgt bij de penalty tijdens de wedstrijd tegen Mexico.

App en Twitter

Sinds Nederland - Australië is het voor bezoekers ook mogelijk om de wedstrijden van Oranje te bekijken met het radiocommentaar van Radio Brasil. Dit hebben inmiddels ruim 188.000 mensen gedaan.

Niet alleen de site doet het goed, ook de NOS FIFA WK-app staat bij veel mensen op de smartphone. De app waarmee je doelpunten en beslissende momenten uit verschillende hoeken kunt terugkijken, heeft al 913.000 unieke gebruikers.

En ook op Twitter gaat het goed. In minder dan een maand tijd heeft het account @NOS er ruim 50.000 volgers bij gekregen. Het account @NOSsport heeft zelfs meer dan 100 procent groei in volgers gerealiseerd sinds de start van het WK.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl