NOS VoetbalAangepast

Martins Indi en Clasie keren terug

Feyenoorders Bruno Martins Indi en Jordy Clasie hebben vrijdag weer (kort) op het veld gestaan bij het Nederlands elftal. Beide spelers moesten donderdag nog verstek laten gaan.

Martins Indi liep in de wedstrijd tegen Australië een hersenschudding op en bleef uit voorzorg een dag langer in Porto Alegre. Clasie miste de training wegens ziekte, maar deed vandaag weer volop mee.

Martins Indi verdween overigens al snel weer van het veld, samen met Daley Blind, Arjen Robben en Nigel de Jong. Zij herstelden in de fitnessruimte van de wedstrijd tegen Australië. Blind, Robben en De Jong keerden even later terug op het veld om een aantal rondjes te lopen.

De wedstrijd van maandag komt voor Martins Indi zeer waarschijnlijk nog te vroeg.

Rustige training

De overige selectiespelers werkten een rustige training af. Ongeveer de helft stapte na ruim twintig minuten van het veld om zich naar de fitnessruimte te begeven. Slechts acht spelers trainden onder Louis van Gaal fanatiek op een positiespel. Dat waren Ron Vlaar, Stefan de Vrij, Daryl Janmaat, Wesley Sneijder, Jonathan de Guzman, Jordy Clasie, Memphis Depay en Robin van Persie.

Keepers Jasper Cillessen, Tim Krul en Michel Vorm werkten hun eigen training af.

Uit de training viel nog niet op te maken met welke spelers Louis van Gaal zal beginnen tegen Chili. Morgen vertrekt Oranje naar São Paulo, waar een besloten training zal worden afgewerkt.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl