NOS VoetbalAangepast

Volg WK voetbal op NOS.nl

Sinds vandaag kun je voor alle informatie over het aanstaande wereldkampioenschap voetbal in Brazilië terecht op de speciale NOS-website www.nos.nl/WK2014. Op de site volg je het wereldkampioenschap op de voet. Nieuws, reportages en achtergronden.

Een belangrijke rol is weggelegd voor de livestreams, en dat zijn er dit jaar maar liefst twee. Naast de officiële stream met de wedstrijdbeelden, kun je tijdens de wedstrijd een extra stream bekijken met aanvullende beelden van coach en spelers. Je kunt ze tegelijk bekijken en onderling schakelen.

WK-uitzendingen

Uiteraard kun je via www.nos.nl/WK2014 ook alle WK-uitzendingen van de NOS bekijken. Ook vind je hier het laatste nieuws over het Nederlands elftal, reportages vanuit Brazilië, wedstrijdschema en statistische informatie zoals standen, uitslagen en informatie over teams en spelers.

Tijdens de wedstrijd houdt de redactie een liveblog bij. De site is responsive en past zich automatisch aan de grootte van je scherm aan.

Wedstrijd gemist?

Wanneer je een wedstrijd hebt gemist en je de uitslag nog niet wilt weten, kun je terecht bij het onderdeel wedstrijd gemist. Op duelgemist.nl kunnen wedstrijden geheel, per helft of in samenvatting worden teruggekeken en worden bewust geen uitslagen getoond of berichten weergegeven waaruit de afloop zou kunnen blijken.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl