Dit was de tweede Tourweek: Groenewegen wint net niet, Mollema wel

In de tweede week van de Tour de France is Marcel Kittel nog steeds de sterkste sprinter (maar komt Dylan Groenewegen dichterbij), verliest en herovert Chris Froome de gele trui en wint Bauke Mollema op een geweldige manier de vijftiende etappe.

Bekijk ons overzicht van de tweede week in nog geen twee minuten:

Dit was de tweede Tourweek: Groenewegen (net) niet, Mollema wel
Een overzicht van een boeiende tweede week in de Tour de France, met veel strijd om het geel en de geweldige ritzege van Bauke Mollema.

Kijk hier de eerste Tourweek terug, waarin Alejandro Valverde de Tour met een gebroken knieschijf moet verlaten, Peter Sagan na een elleboog en Richie Porte met een gebroken bekken.

Van de elleboog van Sagan tot de val van Porte: de eerste Tourweek in 3 minuten
De eerste negen dagen leverde de nodige verliezers (Valverde Sagan, Porte en Gesink) op, maar natuurlijk ook winnaar (Aru, Kittel en Froome). Een overzicht in drie minuten.

Vandaag is een rustdag in de Tour, maar er is wel gewoon een Tourjournaal om 19.26 uur op NPO 3. Aan tafel bij Dione de Graaff in de Avondetappe (21.25 uur, NPO 1) zitten Steven de Jongh, Maarten Tjallingii en Danny Nelissen. De uitzendingen zijn ook te zien op NOS.nl.