NOS Nieuws

Kijk je de Tour? Stuur ons je beelden!

Utrecht bedankt, Neeltje Jans tot straks! De renners van het Tour-peloton verlaten Utrecht vanmiddag en rijden dan via onder meer Montfoort naar Gouda. Daarna volgen Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en dan Rotterdam. Op de Erasmusbrug is er een tussensprint.

Daarna gaan de renners via Hellevoetsluis en Ouddorp, op Goeree-Overflakkee, naar Zeeland. Via Burgh-Haamstede, Schouwen-Duiveland, gaat het richting de finish op het voormalig werkeiland Neeltje Jans in de Oosterschelde.

De renners worden natuurlijk door tal van professionele camera's gevolgd, maar wij willen ook graag jouw beelden. Dus ga je vandaag kijken? Stuur ons dan jouw foto's of video. Laat ons ook weten waar de beelden zijn gemaakt. Wij zetten ze letterlijk op de kaart zodat er een uniek beeldverslag ontstaat van de Tour-doorkomsten in Nederland.

Foto's en video insturen kan heel makkelijk via ooggetuige@nos.nl of via de 'tip de redactie' functie in het menu van de NOS app. Voor de beste plaatsing is het handig als je de precieze plek meestuurt waar de foto gemaakt is (straat en plaatsnaam).

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl