Utrecht maakt zich op voor de Tourstart
NOS Wielrennen

Volg de Tour via Radio Grand Départ

De Tourstart in Utrecht is er niet alleen voor de wielrenners en de honderdduizenden Nederlanders die langs het parcours staan. Ook vanaf je eigen balkon of bij de barbecue kan je het spektakel van dichtbij meemaken. Want wie er vanaf vandaag afstemt op Radio Grand Départ mist niets van het feest in de Domstad.

Tot en met zaterdag is het programma ’s middags tussen 12.00 uur en 14.00 uur en in de avond tussen 18.00 uur en 23.00 uur te beluisteren op NPO Radio 1. Vanuit hartje Utrecht, het oude postkantoor aan de Neude, presenteren Felix Meurders, Lara Rense, Robbert Meeder, Ronald Boot en Tijs van den Brink Radio Grand Départ.

Livemuziek en (sport-)gasten

Tal van gasten van binnen en buiten de wielerwereld komen langs om de actualiteit van de Tour, maar ook die van daarbuiten, te bespreken. Artiesten als Caro Emerald, Blaudzun en Davine maken met liveoptredens het Tourgevoel compleet.

Op zaterdag 4 juli begint ook het vertrouwde Radio Tour de France met de uitzendingen. Dat programma volgt de Ronde van Frankrijk tot aan de finish in Parijs dagelijks van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl