Jager ziet vriendin voor zwijn aan

Een jager in Florida heeft per ongeluk op zijn vriendin geschoten toen hij haar voor een wild zwijn hield.

De 52-jarige Steven Egan zat zaterdag in een tent in Flagler County toen hij een geluid hoorde dat gelijk was aan dat van zijn prooi. Hij had niet door dat zijn vriendin op het moment niet bij hem in de tent was en loste een schot. De man schoot goed raak en de vrouw kreeg een kogel door beide benen.

Egan verklaarde dat hij schoot omdat hij een klein moment voor het ongeluk nog een echt wild zwijn gezien had. De vrouw moest naar het ziekenhuis maar maakt het intussen weer goed.

Dit is een artikel van NOS op 3.
Kijk hier voor meer: NOS op 3

NOS op 3

NOS op 3

  • Een barricade in Slaviansk Genève spreekt af - pro-Rusland blijft zitten Er zijn nog geen tekenen dat de pro-Russische groepen in Oekraïne hun wapens neerleggen. Ook zitten ze nog steeds in de regeringsgebouwen die ze bezet houden. Daarmee lijken de afspraken die gisteren in Genève zijn gemaakt nog niet te worden nagekomen. Eén van de afspraken is dat de pro-Russische groepen zich ontwapenen.
  • Amanda Todd "Nederlander verantwoordelijk voor zelfmoord Amanda Todd" Een Nederlander wordt ervan verdacht dat hij een naaktfoto van Amanda Todd online heeft gezet. Dat zou betekenen dat hij verantwoordelijk is voor de zelfmoord van het Canadese meisje van 15. In 2012 pleegde ze zelfmoord, omdat ze met de foto werd gepest. De Canadese politie bevestigt het verhaal.
  • De NOS op 3 wekdienst van vrijdag NOS op 3 Wekdienst 18 april Wat heb je vannacht gemist en wat moet je vandaag weten? Check de Wekdienst en je bent helemaal bij.