Anna van der Breggen
NOS Sport

De sport van dinsdag bij de NOS

Deze dinsdag staat in het teken van de thuiskomst en de huldiging van TeamNL. Een deel van de Nederlandse afvaardiging keerde al eerder terug van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, maar vandaag komt de grootste schare, onder wie bijna alle medaillewinnaars, aan op Schiphol.

Direct nadat de sporters rond het middaguur voet op Nederlandse bodem hebben gezet, gaan ze door naar de RAI in Amsterdam. Daar worden ze gehuldigd en laten ze hun gezicht zien aan het Nederlandse publiek.

Van der Breggen

Het grootste deel van de huldiging is vanaf 14.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl. Vanaf 17.08 uur komen de hoogtepunten nog eens voorbij.

Dione de Graaff ontvangt de sporters bij het podium en tussendoor zijn diverse reportages te zien. Zo zijn er beelden vanuit het vliegtuig van TeamNL en is er extra aandacht voor Anna van der Breggen, die in Rio de Janeiro zowel goud als brons veroverde.

Vuelta

De Vuelta a España is aan de vierde etappe toe: 163,5 kilometer door het middelgebergte van Betanzos naar San Andrés de Teixido. Net als gisteren eindigt de rit bergop. Het wegdek gaat nu echter beduidend minder steil omhoog. De zo'n tien kilometer lange slotklim is er eentje van de tweede categorie.

Beelden van de etappe zijn in samenvatting te zien in het Sportjournaal van 18.45 uur, maar live al eerder: vanaf 16.00 uur op NOS.nl.

Uitzendingen van dinsdag 23 augustus bij de NOS

Tijd Programma Waar?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
14.00 uur Huldiging TeamNL NPO 1 en NOS.nl
16.00 uur Slotfase van de vierde etappe van de Vuelta NOS.nl
17.08 uur Samenvatting terugkeer en huldiging TeamNL NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn en Omstreken NPO Radio 1
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl