liveblog
Aangepast

NOS op 3

liveblog gesloten

Vloggers StukTV aangehouden om brandende caravan

De drie vloggers van StukTV staken voor een opdracht in Leeuwarden een caravan in brand. Daarbij fikte de caravan helemaal af raakte een auto zwaar beschadigd. De toegesnelde brandweer en politie konden er niet echt om lachen - de drie vloggers werden opgepakt. We belden met een van hen om te horen wat er precies gebeurde en van wie die beschadigde auto nou eigenlijk was.

Drie vloggers gepakt voor brandstichting in Leeuwarden

Afgelaste carnavalsoptochten worden ingehaald

In Arcen, bij Venlo, gaat het carnaval nog even door. De optocht werd afgelopen week afgelast, dus wordt die op dit moment ingehaald. Op veel plekken ging de optocht niet door vanwege het slechte weer. Vaak wordt ervoor gekozen om het op 6 maart in te halen, op de helft van de vaste periode waarvan carnaval het begin is. Maar in Arcen doen ze het expres vandaag zodat de groepen die meedoen, op 6 maart nog ergens anders mee kunnen doen. Lees hier waar je dit weekend nog meer naar de optochten kunt kijken.

LIVE: begrafenis Eddy Wally

Vlaanderen is vandaag in de ban van de begrafenis van Eddy Wally. En dat wordt niet zomaar een begrafenis. Er is een gouden lijkwagen, optredens van onder andere Vader Abraham en de aanwezigheid van tout bekend Vlaanderen. Er worden duizenden fans verwacht. De zanger wordt begraven in Zelzate, vlak over de grens bij Terneuzen. Vanaf 11:00 uur is de plechtigheid, maar de Vlaamse omroep VRT nu al live uit. De livestream is hier te volgen.

'Damn, it feels good to be a Clinton'

Amerikaanse verkiezingen staan al jaren garant voor creatieve campagnefilmpjes. De onderstaande video komt van de Republikeinse kandidaat Ted Cruz - die de Democratische Hillary Clinton op de hak neemt met een nagespeelde scene uit de film Office Space. Clinton ligt al een tijd onder vuur omdat zij vanaf haar privé-mailaccount vertrouwelijke informatie zou hebben verstuurd. De affaire blijft haar achtervolgen, dus wat zou Hillary het liefst met die computer doen? Juist.