liveblog
Aangepast

NOS op 3

liveblog gesloten

Geen kast te hoog voor deze kat

Deze kat kan wat zelfs veel mensen niet kunnen: in het kastje boven de oven komen. Daar stop je dus meestal dingen die je zelden nodig hebt, maar in dit geval staan de kattensnoepjes er. Omdat die kat overal bij kan. Juist.

Luisteraar 3FM is 'gelul' op de radio helemaal zat

De een heeft kritiek omdat er te veel muziek in het Radio 1 Journaal zou zitten, maar als er te veel gesproken wordt is het volgens anderen óók weer niet goed. Dj´s Timur en Ramon kregen eerder vandaag Rudy aan de lijn, en Rudy was helemaal klaar met het "puberaal gezwets" op de radio. Wat volgde was een vernietigende tirade.

The sky is the limit?

Voor de Amerikaanse band OK Go gaat dit allesbehalve op. Zij maakten in hun nieuwe videoclip Upside Down & Out Of This World letterlijk een vrije val. Daarvoor stapten de bandleden 21 keer in het vliegtuig en simuleerden ze in totaal 15 keer een staat van gewichtsloosheid, schrijft The Huffington Post. En dat ziet er best wel tof uit.

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

Congreslid blaast stoom af tijdens hoorzitting

In de Amerikaanse politiek zetten politici graag hun punten kracht bij door met praktische voorbeelden te komen. Zo was er al eens een Republikein met een sneeuwbal in het Huis van Afgevaardigden. Gisteren was daar een debat over e-smokers. Roken in vliegtuigen is al sinds 1988 verboden, maar Congreslid Duncan Hunter vindt dat je best je e-smoker mag opsteken in een vliegtuig. Om dit duidelijk te maken, stak hij er eentje op in het Huis.

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

WOII-veteraan keert terug voor oorlogsliefde

'Nu of nooit' moet deze 93-jarige Amerikaanse oorlogsveteraan hebben gedacht. Hij vloog 14.000 kilometer om zijn eerste liefde weer in de armen te kunnen sluiten op Valentijnsdag, aanstaande zondag. Norwood Thomas ontmoette de Australische Joyce Morris (nu 88) toen hij zich in 1944 in Londen klaarmaakte voor D-Day. Dat was ook gelijk het laatst dat ze elkaar zagen. De twee verloren contact maar kwamen via Skype weer bij elkaar - na bijna 70 jaar.