NOS NieuwsAangepast

NOS op 3 Wekdienst 13 oktober

Barricades Hongkong weggehaald In Hongkong heeft de politie enkele barricades van demonstranten weggehaald. De maatregel moet een einde maken aan de verkeerschaos die wordt veroorzaakt door het blokkeren van wegen, liet de politie weten. Een woordvoerder benadrukte dat de demonstranten op hun plek mogen blijven.

Hudhud treft Japan Het oosten van India is getroffen door orkaan Hudhud. Tot nu toe zijn acht mensen omgekomen door het natuurgeweld. Vliegvelden zijn gesloten, elektriciteitskabels gebroken en gebouwen onder water gelopen. Reddingswerkers zoeken naar vermisten.

Politie rijdt eigen auto kapot In Utrecht is gisteravond een politieauto tegen een boom gebotst tijdens een achtervolging. In de wagen zat een agent. Het is niet bekend of hij gewond is geraakt. De agent achtervolgde drie inbrekers. Zij zijn kort na het ongeluk opgepakt. Waar ze hebben ingebroken, heeft de politie niet bekendgemaakt.

Het had heel anders af kunnen lopen.. We zijn blij dat, voor zover we weten, alles goed met 'm gaat! #tbl#thinlinepic.twitter.com/8c687qPbzS ? Thinlinebracelets (@ThinLbracelets) 12 oktober 2014

Hoe lang moet Pistorius zitten? De Zuid-Afrikaanse atleet Oscar Pistorius krijgt vandaag te horen welke straf hij krijgt. Vorige maand werd de gehandicapte atleet veroordeeld voor dood door schuld voor het doodschieten van zijn vriendin Reeva Steenkamp.

Horrorarts voor de rechter Hij zou tientallen vrouwen hebben verminkt met zijn slechte operaties. Plastisch chirurg Rock G. komt vandaag voor de rechter, voor de mishandeling van 10 patiënten.

Vanuit het zuiden neemt de bewolking toe, vanavond gaat het regenen en dat gaat vannacht door. Morgen af en toe zon, maar ook buien. Het wordt 17 tot 20 graden.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl