NOS NieuwsAangepast

Verslaggever live op tv: "F*ck it, I quit"

Een verslaggever van de Amerikaanse tv-zender KTVA 11, Charlo Greene, heeft gisteravond live op televisie ontslag genomen. En voor ze dat deed, vertelde ze dat ze de eigenaar is van een cannabis-club uit Alaska. "Fuck it, I quit", zei ze. En toen schakelde de regie weg.

Ze was het zat. Altijd maar het nieuws verslaan. Greene zei dat ze vanaf nu al haar energie stopt in de legalisering van medicinale marihuana in Alaska. Eerder had ze al wel over de Alaska Cannabis Club gesproken op televisie, maar liet toen achterwege dat ze daar de eigenaar van was, schrijft The Alaska Dispatch News.

.

Zodra Greene ontslag had genomen, bood KTVA 11 al excuses aan op Twitter en Facebook.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); Post by KTVA 11 News.

Indiegogo

En Greene? Die zit niet stil. Op de crowdfunding-site Indiegogo is ze een campagne gestart om geld bij elkaar te halen voor haar Cannabis Club. Ze heeft 5000 dollar nodig voor haar pro-cannabiscampagne. Daar drukt de club dan flyers van en het brengt ze van A naar B op hun tocht door het land.

"Ik heb net live op televisie ontslag genomen en aangekondigd dat ik me volledig richt op een failliet drugsbeleid, dat al te veel levens in Amerika heeft verwoest", staat er in de toelichting.

Marihuana

In Washington en Colorado is recreatief blowen toegestaan. En in bijna de helft van alle vijftig Amerikaanse staten is marihuanagebruik alleen toegestaan op medische gronden.

Door: Jurjen

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl