NOS NieuwsAangepast

Geen relatie? Fake it 'till you make it

Bekend fenomeen voor de (happy) singles onder ons: het eeuwige gezeur over "hoe het staat met de liefde". De 'invisible girlfriend'-app is de oplossing. Daarmee kan je familie en vrienden ervan overtuigen dat je eindelijk aan het daten bent geslagen.

Voordat je zo'n onbestaande aanstaande hebt, moet je eerst een paar dingen doen. Je gaat naar de site, vult je gegevens in en geeft een reden aan waarom je behoefte hebt aan een onzichtbare vriendin. Omdat al je vrienden ook een vriendin hebben bijvoorbeeld. Je wordt gek van ouders die er steeds naar vragen of je wil een ex gewoon jaloers maken.

Een gesprekje met een fake-vriendin - invisiblegirlfriend.com

Foto

De app kost wel tien dollar per maand. En daarvoor krijg je zo nu en dan een berichtje van je grote liefde, word je af en toe door haar gebeld en krijg je zelfs een compleet voorgekookt verhaal over hoe jullie elkaar hebben ontmoet.

Maar ze willen haar natuurlijk ook een keertje zien. En ook daar is aan gedacht, je krijgt er namelijk ook foto's bij. Van meisjes die het leuk vinden om iemand's onzichtbare vriendin te zijn. Via de website kan iedereen foto's insturen die door de app vervolgens worden uitgedeeld aan de gebruikers.

Vooralsnog levert de app alleen nog maar vriendinnen en geen vriendjes. Maar dat duurt niet lang meer, want ook invisebleboyfriend.com is in de maak.

Door: Roos

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl