Goedkoop je Slag(haren) slaan bij ponypark

Ponypark Slagharen loopt heel veel geld mis. Je kan nu kaartjes bestellen voor een luttele 2,50 of 3,50 euro, terwijl die normaal tussen de 20 en 27,50 euro zijn. Inschattingsfoutje van Slagharen. Die verspreidden een kortingscode die iedereen kan gebruiken.

De code was bedoeld voor zakenrelaties van het park. Maar het bleek te gaan om een generieke kortingscode, in plaats van een unieke. En een generieke code, die kan iedereen gebruiken.

Dat was niet helemaal de bedoeling, geeft een woordvoerder van het park toe. "Maar het is niet alleen maar verlies. Misschien hebben nu ook wel mensen een kaartje gekocht die dat anders niet hadden gedaan."

Via Looopings.nl

Nederland

De Duitsers waren al flink goedkope kaarten aan het bestellen, maar inmiddels is Nederland dus ook wakker geworden. Het Duitse deel van de site van Slagharen ligt plat door alle belangstelling.

Er zijn inmiddels al duizenden kaartjes verkocht, en een deel daarvan belandt op Marktplaats. Daar kan Slagharen niks tegen doen. Het park is bezig met een oplossing, maar die is nog niet gevonden.

Door grote drukte zit er meer tijd tussen het bestellen en ontvangen van e-tickets per mail. Wij garanderen dat je binnen 24 uur (1/2) Slagharen (@ontdekslagharen) 17 juli 2014

de tickets hebt ontvangen. Het kan voorkomen dat u geen accommodatie via onze website kunt boeken, dit kan wel op 0523 683 000. (2/2) Slagharen (@ontdekslagharen) 17 juli 2014

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl