NOS NieuwsAangepast

NOS op 3 Wekdienst 13 juli

Man doodgeschoten in AmsterdamIn het Oostelijk Havengebied van Amsterdam is vannacht een man doodgeschoten. Dat gebeurde rond half twee aan de Conradstraat. Buurtbewoners hoorden schoten, waarna een grijze auto zou zijn weggereden.

Commando's in Gaza Voor het eerst zijn Israëlische militairen de Gazastrook binnengegaan. Commandotroepen hebben volgens het Israëlische leger een lanceerinstallatie voor raketten aangevallen. Volgens het leger is de missie volbracht en zijn de militairen na een korte actie op Israëlisch grondgebied teruggekeerd. Vier commando's zouden lichtgewond zijn geraakt.

Costa kan omhoog Het gezonken cruiseschip Costa Concordia mag worden opgetakeld. De Italiaanse autoriteiten hebben daarvoor toestemming gegeven. Het schip is klaar om opgehesen te worden. Als het weer goed blijft, duurt dat naar verwachting een week.

De wedstrijd waar wij hadden willen staan Het WK voetbal in Brazilië beleeft vandaag zijn apotheose. In het Maracanã-stadion van Rio de Janeiro strijden Duitsland en Argentinië om de wereldtitel.

Oranje komt terugHet Nederlandse elftal is op weg naar huis. De spelers en de staf van de KNVB vertrokken om 04.30 uur (Nederlandse tijd) uit Brasilia en landden rond 09.00 uur voor een tankstop in Kaapverdië. De selectie wordt in de loop van de middag in Rotterdam verwacht. De 'Oranjevlucht' is hier live te volgen.

Dit weekend North Sea Jazz in Rotterdam Op het festival treden onder anderen Stevie Wonder, Pharrell, Robin Thicke en Joss Stone op. North Sea Jazz duurt tot en met zondag en is uitverkocht. De komende drie dagen zendt Nederland 3 korte registraties uit.

En er zijn vandaag ook 190 fietsen op televisie.

Vanochtend in het oosten eerst wat zon, in het westen bewolkt. Vanmiddag overal bewolkt en buien, vanavond opklaringen. Het wordt 19 tot 22 graden.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl