NOS NieuwsAangepast

WK-finale vanaf de bank? Saai!

Jij gaat zondag misschien in de kroeg kijken, of gewoon thuis op de bank. Maar waar kijkt de rest van de wereld naar de WK-finale?

Ruimte

Zes mannen in de International Space Station draaien rondjes om de aarde. Of ze daar wel het WK kunnen volgen? Tuurlijk. Gewoon even 36.000 kilometer omhoog streamen. En als de crew even te druk is om te kijken, neemt de NASA de wedstrijd op.

ANP

3D

Altijd gedacht dat je voetbal alleen in 3D kon zien als je er live bij was? Dat is niet zo. Verschillende bioscopen in London zenden gratis de wedstrijd gratis driedimensionaal uit. Net echt.

Bank

Ook als je niet kunt kiezen tussen de bank en de kroeg is er een oplossing. Wel even een retourtje Berlijn boeken, maar dan kan je daar samen met andere voetbalfans én op de bank naar een groot scherm kijken. Je moet wel zelf de bank meenemen.

ANP

Koud

Voordat je op sommige plekken op Antarctica een wedstrijd kunt zien, ben je drie hele dagen aan het downloaden. Dan gaat de lol er een beetje vanaf, vinden ze daar. Dus dan maar met z'n allen om de radio. En natuurlijk wel gewapend met bier, vlaggen en schmink.

Door: Roos

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl