NOS NieuwsAangepast

NOS op 3 Wekdienst 12 juli

Drinken onder de 18, geen probleem Sinds de invoering van de alcoholwet begin dit jaar hebben gemeenten nog nauwelijks opgetreden tegen cafés, winkels en jongeren die de regels overtreden. 200 gemeenten die door de NOS werden bevraagd, hebben dit jaar geen enkele horecagelegenheid gesloten. Slechts 9 procent deelde boetes uit en meer dan de helft gaf nog geen enkele waarschuwing.

Opvang vergeet zwemmende kleuter Een kleuter van 4 heeft gisteren twee uur in het zwembad van het Belgische Sint-Truiden rondgedobberd. Hij was vergeten door de buitenschoolse opvang, meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Palestijns dodental stijgt Bij een nieuwe Israëlische luchtaanval op de Gazastrook zijn vanochtend vijf Palestijnen gedood en drie verwond. Dat zegt een woordvoerder van de Palestijnse hulpdiensten. Sinds het begin van het Israëlische offensief van afgelopen dinsdag zouden 113 Palestijnen zijn omgekomen.

Barcelona koopt Suarez, maar kunnen ze er ook al wat mee? Burgers in Oost-Oekraine vertellen over martelingen en hoe jazzy is North Sea Jazz nog?

.

Dit weekend North Sea Jazz in RotterdamOp het festival treden onder anderen Stevie Wonder, Pharrell, Robin Thicke en Joss Stone op. North Sea Jazz duurt tot en met zondag en is uitverkocht. De komende drie dagen zendt Nederland 3 korte registraties uit.

De wedstrijd om des keizers baard Brazilië wil tegen Nederland zijn imago oppoetsen, na de ontluisterende 7-1 nederlaag tegen Duitsland in de halve finale.

En er zijn vandaag ook 190 fietsen op televisie.

Vooral in het zuiden bewolking en later kans op een regen of onweersbui. In het noorden meer zon. Het wordt 20 tot 25 graden.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl