NOS NieuwsAangepast

WK-Babe Axelle is het niet waard voor L'Oréal

Het was kort maar krachtig: de modellencarrière van Axelle. Maar L'Oréal heeft de 17-jarige WK-babe uit België alweer gedumpt, schrijft The Independent. L'Oréal heeft dat bevestigd aan de NOS. Gisteren kwam onderstaande foto wereldwijd in de pers:

@Loreal @LOrealParisUSA what do you think of this post by your new model Axelle Despiegelaere? pic.twitter.com/Xn4lZrckLs Aly Weisman (@AlyWeisman) 10 juli 2014

Antilope

Axelle postte bovenstaande foto zelf op haar Facebook. De reacties waren op de foto waren niet mals. Het werd haar niet dank afgenomen dat ze lachend op de foto staat met een zelf geschoten antilope.

Vandaag wordt duidelijk dat L'Oréal niet verder wil met de Belgische schone. Dinsdag kwam haar eerste commercial voor het cosmeticabedrijf nog op YouTube. Die heeft inmiddels bijna 2 miljoen views.

Reden?

L'O'réal wil niet bevestigen dat de jachtfoto van Axelle de reden is voor haar ontslag. Het bedrijf zegt dat ze alles heeft gedaan wat in haar contract stond, en dat de samenwerking "ad hoc" was - voor op de korte termijn dus. Het bedrijf wilde wel benadrukken dat L'oréal "niet langer producten test op dieren".

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl