NOS NieuwsAangepast

Axelle wordt model

Je kan haar bijna niet gemist hebben: WK-babe Axelle werd gespot door een oplettende cameraman. Daardoor liep het WK voor haar beter af dan voor de Rode Duivels. De Belgische babe krijgt namelijk een contract aangeboden bij L'Oréal.

Ook zonder vlaggetjes op de wangen ziet ze er niet verkeerd uit. #AxelleDespiegelaere#BELpic.twitter.com/4KadxUCfeS Bas Scharwachter (@BasScharwachter) 1 juli 2014

Blondine

De 17-jarige Axelle Despiegelaere wist niet wat haar overkwam. Wat begon met een ticket naar Brazilië om de Rode Duivels aan te moedigen, eindigde met internationale roem. En met een contract bij de cosmeticagigant dus.

Axelle gaat haarproducten promoten. En dat is niet zomaar iets voor de blondine. Topmodel Kirsten Dunst is ook een tijd lang het gezicht geweest van die lijn.

Troost

Tegen de Belgische media zei ze eerder dat ze het toch wel lang vond duren. Ze was wel optimistisch over haar team: "Ik denk dat ze in de halve finale tegen Nederland geraken", zei ze. Helaas zit dat er voor de Belgen niet meer in. Maar voor Axelle is dit contract vast een schrale troost.

.

Door: Roos

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl