NOS NieuwsAangepast

NOS op 3 Wekdienst 26 juni

Sinkhole Corvette Museum trekt bezoekers Het gapende gat in een museum in de Amerikaanse staat Kentucky is zo populair dat het museum dat niet dichtgooit. Het moet juist onderdeel worden van de collectie. In februari zakte de vloer van het Corvette Museum weg. Acht auto's werden opgeslokt door de sinkhole van 12 meter breed en 10 meter diep. Sinds februari is het aantal bezoekers met 60 procent toegenomen.

Egypte: journalistiek is geen misdaad Egypte blijft bij de veroordeling van 20 journalisten. De plaatsvervangend VN-ambassadeur van Egypte zei dat zijn land journalistiek niet als een misdaad ziet en de rol van de media respecteert, maar er verandert vooralsnog niets aan het vonnis van de rechter. Maandag werd een groep Westerse en Arabische journalisten van onder meer de nieuwszender al-Jazeera veroordeeld tot celstraffen van zeven tot tien jaar.

Tientallen onwel bij optreden van Avicii In Boston in Amerika zijn tientallen jongeren onwel geworden bij een show van de Zweedse dj Avicii. Het is nog onduidelijk wat ze mankeerde, maar mogelijk zijn de concertgangers onwel geworden door een combinatie van drugs, alcohol en hitte. Amerikaanse media schrijven dat de jongeren naar het ziekenhuis zijn gebracht. Vorige maand ging 't ook al mis bij een Avicii-concert: 29 mensen belandden toen in Canadese ziekenhuizen door alcohol- en drugsgebruik.Rechtszaak tegen stalker Amanda Todd van start - VS neemt dance over - jobrotation in Voorthuizen Wordt de Brusselse schutter uitgeleverd? Vandaag beslist de Franse rechter of de verdachte van de schietpartij in het Joods Museum in Brussel wordt uitgeleverd aan België. De man schoot daar drie mensen dood, hij vluchtte en werd opgepakt in Frankrijk.

Verdachte in zaak-Amanda Todd voor de rechter Vandaag staat de verdachte in de zaak-Amanda Todd voor de rechter. De Canadese Amanda pleegde in 2012 zelfmoord, nadat de verdachte had gedreigd seksfoto's van haar aan familie en vrienden te sturen. Inmiddels is bekend dat de politie inbrak bij de man thuis en software zijn laptop heeft gezet. En dat was op het randje van de wet, zei deze hoogleraar Computerbeveiliging tegen ons. Volg onze collega's in Brazilië voor een exclusief kijkje achter de schermen, via de NOS op 3 WK Tumblr. Op de meeste plaatsen blijft het vandaag droog, met geregeld zon. In het noordoosten kan een bui vallen. Het wordt 19 tot 23 graden. Morgen meer bewolking en meer kans op regen. Ook in het weekend vaker buien en weinig zon. Het wordt 20 graden.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl