NOS NieuwsAangepast

NOS op 3 Wekdienst 25 mei

Real wint van stadsgenoot Real Madrid heeft voor de tiende keer de Europa Cup I gewonnen. De ploeg van Carlo Ancelotti won in de finale van de Champions League na verlenging met 4-1 van Atlético Madrid. Real keek lang tegen een achterstand aan, kwam pas in blessuretijd via een kopbal van Sergio Ramos op 1-1 en zag Gareth Bale, Marcelo en Ronaldo in de verlenging scoren.

Aanslag in Nigeria In de Nigeriaanse stad Jos is opnieuw een bomaanslag gepleegd. Volgens een politieman die met persbureau AP heeft gesproken zijn daarbij de aanslagpleger en twee anderen om het leven gekomen. De dader zou een tas met explosieven hebben neergezet bij een openluchttheater waar veel mensen naar de Champions League-finale aan het kijken waren.

Twee fietsers van weg gereden In de Limburgse plaats Baarlo bij Venlo heeft een automobilist vannacht twee fietsers van de weg gereden. Een van hen raakte zwaargewond. Na de aanrijding reed de dader door. De politie heeft nog geen idee om wie het gaat en is een grote zoekactie in de regio begonnen.

Europa kiestIn het overgrote deel van de lidstaten van de Europese Unie vinden vandaag de verkiezingen voor het Europees Parlement plaats. Vanaf 23.00 uur, als de laatste stemlokalen in Italië zijn gesloten, mogen de uitslagen bekend worden gemaakt.

Oekraïne kiest In Oekraïne zijn de stemlokalen opengegaan voor de presidentsverkiezingen. Zo'n 35 miljoen mensen zijn opgeroepen om te stemmen in het land dat een half jaar geleden in een grote crisis belandde.

Honden naar Panama Rond 13.00 uur vertrekken 18 vrijwilligers met 12 speurhonden vanaf Schiphol naar Panama om te helpen zoeken naar Kris Kremers en Lisanne Froon. De twee vrouwen worden sinds 1 april vermist.

Eerst veel zon, maar in de loop van de dag vanuit het zuiden meer bewolking. Het blijft droog en het wordt negentien tot 23 graden. Morgen wisselvallig en een paar graden frisser.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl