NOS NieuwsAangepast

NOS op 3 Wekdienst 13 april

Veiligheidsdiensten Oekraïne aan de slag De Oekraïense veiligheidsdiensten zijn een operatie begonnen tegen pro-Russische betogers in de stad Slavjansk. Minister Avakov van Binnenlandse Zaken in Oekraïne heeft dat volgens persbureau Interfax gemeld. In Slavjansk drongen gisteren gewapende mannen het politiebureau en een gebouw van de veiligheidsdienst binnen. Ze plunderden vervolgens de wapenvoorraad.

135 doden bij aanvallen Nigeria Bij geweld in het noordoosten van Nigeria zijn sinds woensdag zeker 135 mensen omgekomen. Dat heeft een senator uit het gebied gezegd tegen de BBC. Gewapende mannen vielen eerst het gebouw van een lerarenopleiding aan. Daarbij kwamen vijf mensen om het leven. Ook werd de bibliotheek van de school verwoest.

Doorbraak Duitse ontvoeringszaak De Duitse politie is iets dichter bij de oplossing van een van de grootste ontvoeringszaken uit de Duitse geschiedenis. In Aken en op Mallorca zijn twee mannen aangehouden die mogelijk betrokken waren bij het witwassen van het losgeld van 18 miljoen euro, dat in 1996 voor de ondernemer Jan Philipp Reemtsma is betaald.

Marathon en Roubaix op NOS.nl Het is 'super sunday' voor de sportcollega's van de NOS. De marathon van Rotterdam, de klassieker Parijs-Roubaix, de ontknoping van de play-offs om het landskampioenshap in het hockey, de mogelijke vierde opeenvolgende landstitel van Ajax en de Swim Cup in Eindhoven. Dat alles is live te volgen op Nederland 1 en NOS.nl.

Tweets van @NOSsport !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");

Alleen in het zuidoosten en oosten eerst nog wat bewolking, maar uiteindelijk schijnt vandaag overal de zon. Het wordt 12 tot 15 graden. Morgen kans op wat regen, en ook iets frisser.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl