NOS NieuwsAangepast

Grote online ticketverkoper op z'n gat

poppodium Tivoli

Ook theaters en festivals kunnen hun tickets voorlopig niet online kwijt. "We spannen ons tot het uiterste in om deze vette pech te verhelpen", zegt salesmanager Arvid van Bokhorst van Active Tickets. Kaarten voor voorstellingen of optredens kunnen nog wel gewoon aan de balie worden gekocht. "Je kunt je op alles voorbereiden, maar op zoiets niet."

Reserveren

Tegen 3voor12 zeggen verschillende podia dat ze zelf de nodige maatregelen hebben getroffen. "Toen we in de gaten hadden dat het wat langer ging duren, hebben we een reserveringslijst geopend", zegt Joris Holter van Doornroosje in Nijmegen. En omdat de online kaartverkoop voor meer podia erg belangrijk is, worden er door meer organisaties voorlopig even andere methodes gebruikt.

Up and running

Tivoli heeft inmiddels kaarten voor shows en dansnachten in de verkoop gedaan via de website van Ticketmaster. "Uiteraard kun je ook kaarten kopen aan onze kassa", zegt de organisatie op hun website.

Omdat er volgens Active Tickets achter de schermen keihard wordt gewerkt om de schade te herstellen, is onder meer poppodium Hedon in Zwolle alweer "up and running". De verwachting is dat de storing aan het einde van de week helemaal is verholpen.

Door: Jurjen

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl