NOS NieuwsAangepast

NOS op 3 Wekdienst 6 januari

Brandweerkazerne Kaag uitgebrand

In een brandweerkazerne in het Zuid-Hollandse Kaag heeft vannacht brand gewoed. Eerst stond het enige blusvoertuig van de brandweer in brand, daarna brandde ook het gebouw uit.

Gedoe over oefentrip Vitesse

De club uit Arnhem is op trainingskamp naar de Verenigde Arabische Emiraten, maar zonder verdediger Dan Mori. Hij komt uit Israel en mag daarom de Verenigde Arabische Emiraten niet in. Dan Mori traint daarom thuis in Arnhem. Het CDA en de PVV hebben kritiek op Vitesse. De partijen vinden dat club uit protest niet naar de Emiraten had moeten gaan.

Niet praten met pers? 50.000 dollar boete

In Nederland mag je als sporter kiezen of je na afloop van een wedstrijd wel of niet met de pers wil spreken. In het American football denken ze daar net even anders over. Marshawn Lynch heeft van de NFL namelijk een boete van 50.000 dollar (37.000 euro) gekregen omdat hij het hele reguliere seizoen weigerde om met de pers te praten.

Soldaten vertrekken naar Mali

De eerste Nederlandse militairen vertrekken maandag naar Mali. De veertien kwartiermakers bereiden de komst voor van ruim 350 Nederlanders die deelnemen aan de VN-vredesmissie Minusma in het Afrikaanse land.

Zuiderpark Stadion gesloopt

Ruim 88 jaar na de opening van het Zuiderpark Stadion in Den Haag, is het vandaag definitief gebeurd met de thuisbasis van ADO Den Haag. Om 7 uur begint de sloop van de laatst overgebleven tribune. De club is in 2007 al verhuisd naar het Forepark, vlakbij het Prins Clausplein. In het Zuiderpark werd tot vorige week nog wel getraind

Veel bewolking en kans op regen. Het waait stevig en het wordt opnieuw erg zacht; maximaal 12 graden. Morgen eerst zon, maar ook regen en een graad of 11.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl