NOS NieuwsAangepast

"2 drunk 2 care"

2 drunk 2 care Kaila Mendoza (@highimkaila) 17 november 2013

Kayla Mendoza twittert onder de naam Kaila Mendoza

"2 drunk 2 care", dat is wat Kayla Mendoza twitterde een paar uur voordat ze afgelopen zaterdagnacht een dodelijk ongeluk veroorzaakte. Het ging mis op de snelweg: Mendoza reed aan de verkeerde kant van de weg en knalde frontaal op een tegemoetkomende auto.

In de andere auto zaten Marisa Catronio en Kaitlyn Ferrante. De twee vriendinnen waren gaan stappen om Catronio's 21e verjaardag te vieren. Haar vader werd ongerust toen zijn dochter om 02.00 uur 's nachts nog niet thuis was. Met behulp van een app op zijn telefoon kon hij Marisa's telefoon traceren. Daar aangekomen trof hij de politie en het wrak van Kaitlyns auto aan.

Zijn dochter was volgens CBS Miami op slag dood. Haar vriendin Ferrante overleed gistermorgen.

Ophef

Er is nog geen aanklacht ingediend tegen Mendoza, die het ongeluk overleefde. Maar als het waar is wat ze twitterde, dan was ze dronken toen ze het ongeluk veroorzaakte.

Op internet is ophef ontstaan over de tweet van Mendoza. Zoals hier. En hier. Ook op Twitter wordt boos gereageerd.

"@highimkaila: 2 drunk 2 care" it's really unfortunate that there's people like you out there, disgusted. ? (@MichelleRochaxo) 21 november 2013

@highimkaila do you care now that you have killed 2 people because you were 2 drunk 2 care they were so young and had so much longer to live rip kaitlyn.? (@masterofontario) 21 november 2013

Door Janneke

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl