NOS NieuwsAangepast

Hoogzwangere vrouw neergestoken tijdens chat

Een gezellige videochat via FaceTime is bizar verlopen voor een Amerikaans stel. De hoogzwangere Rachel Poole werd tijdens het gesprek met haar man aangevallen door een man met een mes. Haar man moest vanuit het buitenland machteloos toezien hoe zijn vrouw werd neergestoken. De militair had de dader wel herkend en zette afbeeldingen op zijn Facebookpagina. De dader was een 19-jarige militair in opleiding die de vrouw geld schuldig was.

Rachel werd van achteren aangevallen. De jonge militair had ingebroken in haar huis en wachtte tot ze thuiskwam. De jongen viel haar aan nadat zij contact had gemaakt met haar man via FaceTime.

Bekende

De vrouw herkende de aanvaller en schreeuwde zijn naam. Haar man belde ondertussen de collega's van de militair, die hem oppakten toen hij terug kwam op de legerbasis. Het mes dat hij had gebruikt, werd gevonden in zijn auto.

De zwaargewonde vrouw bracht daarna een gezonde baby ter wereld in Texas, Amerika. Het meisje heet Isabella. Rachel ligt nog steeds in het ziekenhuis en is er met meerdere steekwonden nog steeds slecht aan toe. Zij kon pas worden behandeld nadat haar baby met een keizersnee ter wereld was gebracht.

De Facebookpagina van haar man staat inmiddels vol steunbetuigingen. Ook is er een Facebook-geldinzamelingsactie gestart om de kersverse ouders te helpen met de medische kosten.

Hieronder zie je een reportage van Incredible News.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl