Seksschandaal België: wethouder is kasteelpoepster

Weer een seksschandaal in de politiek, maar dan even wat dichter bij huis. Een wethouder van de Vlaamse gemeente Hoeilaarts is in opspraak geraakt. Els Uytterhoeven werd gefilmd in het gemeentehuis toen ze halfnaakt met een man stond te zoenen. En daarom heet ze nu de 'kasteelpoepster'. Poepen is een plat Vlaams synoniem voor seks.

Een groep jongeren dacht inbrekers op heterdaad te betrappen en filmde de twee mensen achter het raam. Maar toen ze goed keken, zagen ze pas wat ze hadden gefilmd.

Nou ja, kan gebeuren, vrijpartijtje voor het raam. Het was alleen niet haar man met wie ze stond te vozen, het was de voorzitter van een plaatselijke vereniging. Volgende week moet Uytterhoeven uitleg geven aan het college.

Allemaal niet zo prettig voor de politica, en ook niet voor haar broer, de ook bij ons bekende Vlaamse tv-presentator Marc Uytterhoeven. Maar ze doet het graag, als we haar slogan mogen geloven.

Torenpoepster

Bij onze zuiderburen hadden ze trouwens al de 'torenpoepster', oud-burgemeester van Aals Ilse Uyttersprot. Die werd 2 jaar geleden in Spanje op een toren betrapt. Die beelden zijn nog steeds te vinden, zoals hier.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl