NOS NieuwsAangepast

Afrojack crasht Ferrari (binnen 44 minuten)

Er zitten precies 44 minuten tussen. Op het ene moment laat Nick van der Wall, beter bekend als Afrojack, de wereld via Twitter meegenieten van "zijn nieuwe vriend": een Ferrari 458 Italia. Op het andere moment toont de DJ - nog steeds lachend - de oorzaak van de file op de A13 tussen Den Haag en Rotterdam.

Aan RTL Boulevard laat de dj weten er precies gebeurde met zijn gloednieuwe Ferrari. "Ik reed naar Amsterdam om mijn nieuwe auto op te halen, ik rijd terug achter mijn tourmanager aan en bij een bocht op de A4 was een glad stukkie", aldus Afrojack. "Ik zie hem wegslippen, trap op de rem en de auto slipt weg. Ik draai de andere kant op, zo in de vangrail."

I made a new friend!! lockerz.com/s/285386615 Nick van de Wall (@djafrojack) 27 februari 2013

ok that sucks, good thing were all ok!!!! lesson in life: dont drive a ferrari in shit weather! lockerz.com/s/285391441 Nick van de Wall (@djafrojack) 27 februari 2013

Via Twitter liet Afrojack meteen al weten dat er niemand gewond is geraakt en dat hij blijft lachen. Waarom?. "Het is een auto. Ik heb een geweldige familie en net zulke geweldige fans. Ik hou van jullie!

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl