NOS NieuwsAangepast

Australische dj's Kate-grap definitief van de radio

De twee dj's die een grap uithaalden met de Britse verpleegster van Kate Middleton keren niet terug op de radio. Hun programma was al van de radio verdwenen na alle ophef, maar nu heeft de radiozender definitief besloten dat er een ander programma voor in de plaats komt.

De dj die de afgelopen weken al inviel in afwezigheid van het tweetal dat de grap uithaalde, blijft definitief op zijn plek zitten. Daarmee verdwijnt het duo definitief van de Australische radio.

Doodsbedreigingen

Michael Christian en Mel Creig, zoals de twee dj's heetten, belden in december als koningin Elizabeth en prins Charles naar het Britse ziekenhuis waar prinses Kate zou liggen. Ze werden inderdaad doorverbonden met de kamer waar de prinses lag. Vervolgens pleegde de verpleegster die de telefoon in eerste instantie had opgenomen zelfmoord.

De twee dj's stopten tijdelijk met hun radioprogramma, boden hun excuses aan op tv en doken zelfs onder vanwege doodsbedreigingen. Nu heeft het radiostation dus besloten om de twee definitief niet te laten terugkeren.

Door: Elger

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl